info@aquabankya.bg          
Работно време: 08:00 – 22:00     |     
decoration-1

За нас

Аквабанкя е най – модерният минерален басейн с олимпийски размери в близост до София. Минералната вода, чистият въздух и приятната атмосфера ще Ви позволят да избягате от ежедневието и да се погрижите за здравето си.  Изобилието от удобства (детски басейн, джакузи, зона за масаж, ресторант и шатри за релакс) ще направят прекарването още по-приятно.

Комплекс Аквабанкя

Аквабанкя е  обновен и очаква своите гости през новия летен сезон на 2022-ра година. На мястото на бившия градски плаж в Банкя, в самия център на града, ще откриете басейн с олимпийски размери, детски басейн, джакузи, външен бар и ресторант с примамливи предложения.

Минерална вода

Минералните извори са едно от най-големите богатства на Банкя. Те бликат от общо хидротермално находище, в близост до басейна Аквабанкя . Водата извира с температура 36-37 градуса и заради уникалния си състав, има лечебен ефект. В състава й се съдържат важни за човешкия организъм микроелементи като желязо, мед и сребро, заради което минералната вода в Банкя е известна със своите „метални витамини“. В Аквабанкя можете да се погрижите за здравето си, докато се забавлявате. Минералната вода влияе благотворно при сърдечно- съдови заболявания, проблеми с нервната система, стреса и умората. Тя спомага за забавяне на стареенето и ускорява възстановителните процеси в организма след тежки травми.

Ресторанти и хапване

В ресторанта на минерален комплекс Аквабанкя може да поглезите себе си с богато меню, събрало най-доброто от средиземноморската и българската национална кухня – салати, топли предястия, студени предястия, барбекю, фрешове, алкохолни и безалкохолни коктейли, както и приготвени на момента разхлаждащи напитки. Предложенията могат да задоволят всеки изтънчен вкус и да превърнат всяка мечтана почивка в реалност, особено когато е съчетана с красива природа, уют и неповторима атмосфера, която гали сетивата.

logo-w

Copyright 2019 © Aquabankya.  Design and Build: Miroslav Ivanov